Word een OTA met Travel Bricks

De complete booking site voor zowel de consument als de reisagent

I

Marktconforme commissies

I

Breed en uniek aanbod

I

Maatwerk reizen

REISAGENTEN

Travel Bricks biedt de reisagent de mogelijkheid om gebruik te maken van de Travel Brick’s faciliteiten. Hierdoor krijgt de reisagent in één oogopslag een gemakkelijk overzicht van alle mogelijke vervoerstypes, hotels en activiteiten die er zijn binnen de gekozen bestemmingen.

WHITE LABEL

Indien de reisagent kiest voor een ‘White Label’, zal hij een eigen website verkrijgen met dezelfde functionaliteiten en content als de huidige website van Travel Bricks. Doordat de website de huisstijl van de reisagent zal verkrijgen, behoudt de reisagent zijn eigen look en feel. De website zal binnen twee weken operationeel zijn en bovendien bepaalt de reisagent zelf de margin op alle producten.

DEPOSIT ACCOUNT

Naast een ‘White Label’ kan de reisagent ervoor kiezen om een ‘Deposit Account’ bij Travel Bricks aan te nemen. De reisagent heeft – na een snelle registratie, korter dan 1 minuut – een eigen account. Vervolgens dient de reisagent een security deposit van minimaal €3.500,- over te maken. Slechts tien minuten later, na het instellen van de eigen margin, kan de reisagent aan de slag met het boeken van reizen voor haar klanten middels het eigen Travel Bricks account op travelbricks.nl

Kortom, Travel Bricks is een unieke bookingsite voor een complete reis. Het team van Travel Bricks staat van maandag tot en met vrijdag klaar om zowel de consument als de reisagent te ondersteunen.

Interesse?

Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:30

© 2017 Travel Bricks 2016-2017. All rights reserved. Onderdeel van CapreaLeo Group.

Pin It on Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste blogs, giveaways en reisideeën

Bedankt voor je aanmelding!